Розміщення тимчасово вільних коштів єдиного казначейського рахунку як додатковий ресурс активізації інноваційно-інвестиційної діяльності - Дем'яненко, Інна Вікторівна (My University, 2014)
Розробка дієвих механізмів позитивного впливу на прискорення темпів соціально-економічного розвитку суспільства є пріоритетним напрямом фінансової політики держави, що має забезпечуватись ак-тивізацією інвестиційно-інноваційного зростання національної еко-номіки, яка потребує нарощування вкладень коштів. Введення в обо-рот тимчасово вільних бюджетних коштів, акумульованих на Єдиному казначейському рахунку в Національному банку України безумовно цьому сприяє. Develop effective mechanisms for positive impact on acceleration of socio-economic development is a priority of financial policy, which has ensured ac-tyvizatsiyeyu investment and innovative growth of the national eco-economy that requires increasing investment. Introduction about-mouth temporarily free budget funds accumulated at the government's account with the National Bank of Ukraine certainly this helps.
Keywords: фінансова політика; бюджет; економіка; фінансові операції; financial policy; budget; economy; financial transactions; кафедра фінансів