Галінська, Олександра СергіївнаБессараб, Олександр СеменовичЖеплінська, Марія МихайлівнаВасилів, Володимир Павлович2015-05-252015-05-252015Баромембранні процеси переробки бульб топінамбура на інуліновмісні продукти / О. С. Галінська, О. С. Бессараб, М. М. Жеплінська, В. П. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : V Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів. – К: НУБІПУ, 2015. – С. 244.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20697Розробка технології переробки сировини топінамбура та одержання інуліновмісних продуктів баромембранним методом. Development of technology for processing of raw artichoke and receiving inulinovmisnyh products by baromembrannymuk-UKбаромембранні процесиbaromembranni processesтопінамбурartichokeінулінinulinкафедра технології харчування та ресторанного бізнесукафедра технології консервуванняБаромембранні процеси переробки бульб топінамбура на інуліновмісні продуктиOther