Баромембранні процеси переробки бульб топінамбура на інуліновмісні продукти - Галінська, Олександра Сергіївна; Бессараб, Олександр Семенович; Жеплінська, Марія Михайлівна; Василів, Володимир Павлович (My University, 2015)
Розробка технології переробки сировини топінамбура та одержання інуліновмісних продуктів баромембранним методом. Development of technology for processing of raw artichoke and receiving inulinovmisnyh products by baromembrannym
Keywords: баромембранні процеси; baromembranni processes; топінамбур; artichoke; інулін; inulin; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу; кафедра технології консервування