Дайнеко, Тетяна Дмитрівна2023-04-252023-04-252023Дайнеко, Т. Д. Дослідження доцільності використання шроту абрикосових кісточок для виробництва хлібобулочних виробів із впровадженням нового виробу в проєкті хлібозаводу у м. Полонне Хмельницької області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Дайнеко Тетяна Дмитрівна ; наук. керівник Наталія Олексіївна Фалендиш. – Київ, 2023. – 133 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40354otherшрот абрикосових кісточокбулочні виробибіологічна цінність хлібанезамінні амінокислотиapricot kernel mealbakery productsbiological value of breadessential amino acidsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження доцільності використання шроту абрикосових кісточок для виробництва хлібобулочних виробів із впровадженням нового виробу в проєкті хлібозаводу у м. Полонне Хмельницької областіOther