Оболкіна, Віра ІллівнаЗалевська, Надія ОлексіївнаДорохович, Вікторія ВіталіївнаШовгун, О.2013-03-182013-03-182004Роль емульгаторів і стабілізаторів при формуванні структури здобного печива / В. І. Оболкіна, Н. О. Залевская, В. В. Дорохович, О. О. Шовгун // Зерно і хліб. – 2004. – № 3. – С. 28–29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6857Досліджено вплив низки емульгаторів та стабілізаторів на якість клейковини, клейстеризацію крохмалю, в’язкість борошняної суспензії. Investigated the influence of a number of emulsifiers and stabilizers on the quality of gluten, gelatinization of starch, viscosity of flour suspension.uk-UKздобне печивоемульгатористабілізаториshort cookiesemulsifiersstabilizersкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівРоль емульгаторів і стабілізаторів при формуванні структури здобного печиваArticle