Роль емульгаторів і стабілізаторів при формуванні структури здобного печива - Оболкіна, Віра Іллівна; Залевська, Надія Олексіївна; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Шовгун, О. (My University, 2004)
Досліджено вплив низки емульгаторів та стабілізаторів на якість клейковини, клейстеризацію крохмалю, в’язкість борошняної суспензії. Investigated the influence of a number of emulsifiers and stabilizers on the quality of gluten, gelatinization of starch, viscosity of flour suspension.
Keywords: здобне печиво; емульгатори; стабілізатори; short cookies; emulsifiers; stabilizers; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів