Розширення виробництва із листкового тіста - Дочинець, Інга Вікторівна (My University, 2017)
Проведене науковцями випікання прісного листкового тіста та взаємозв’язок вологості, теплопровідності готових виробів. A study by scientists baking unleavened pastry and relationship humidity, heat conduction finished products.
Keywords: асортимент; product range; технологія; technology; кафедра готельно-ресторанної справи