Підвищення ефективності очищення стічних вод теплових електроцентралей - Литвиненко, Олександр Анатолійович; Штефан, Євгеній Васильович (My University, 2015)
За допомогою гідродинамічного кавітаційного оброблення створюється розвинена поверхня масообміну, внаслідок чого реакційна здатність підведених реагентів підвищується, причому ці реакції відбувається достатньо повно, а витрати реагенту найбільш раціональні. With hydrodynamic cavitation developed surface treatment creates mass transfer, resulting reactivity announced reagents increased, and these reactions is sufficiently and reagent costs most rational.
Keywords: кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; очищення; стічні води; кавітація; cleaning; cavitation; sewage