Бабанов, Ігор ГеннадійовичМазуренко, Олександр Григорович2014-03-192014-03-192007Бабанов, І. Г. Дослідження теплофізичних характеристик сирокопчених ковбас при копченні й сушінні в камері дискретної дії з пульсаційною подачею димоповітряного середовища / І. Г. Бабанов, О. Г. Мазуренко // Інноваційні технології, проблеми якості і безпеки сировини та готової продукції у мясній та молочній промисловості : міжнародна науково-технічна конференція, 27-28 лист. 2007 р. – Київ : НУХТ, 2007. – С. 135.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13263Для оцінки теплових властивостей дисперсних багатокомпонентних систем, якими є м’ясний фарш сирокопчених ковбас і виконання розрахунків необхідне знання теплофізичних характеристик – коєфіціента температуропровідності, об’ємної теплоємності, теплопровідність.теплоємністькопченнясушіннятеплоемкостькопчениесушкаheat capacitysmokeddryingкафедра електропостачання і енергоменеджментукафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвДослідження теплофізичних характеристик сирокопчених ковбас при копченні й сушінні в камері дискретної дії з пульсаційною подачею димоповітряного середовищаThesis