Локванець, ОлегГречко, Ніна ЯківнаЛитовченко, Олександр М.2016-06-212016-06-212007Локванець, О. В. Розробка технології плодово-ягідних вин підвищеної біологічної цінності / О. В. Локванець, Н. Я. Гречко, О. М. Литовченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 73-ї наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2007 р. – Київ : НУХТ, 2007. – Ч. 2. – С. 151.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23660uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствабіологічна цінністьтехнологіяплодово-ягідні винаbiological valuetechnologyfruit winesРозробка технології плодово-ягідних вин підвищеної біологічної цінностіThesis