Пушка, Ольга СергіївнаВасиленко, Вікторія СергіївнаПатичук, Вадим ПетровичГавриш, Андрій ВолодимировичНєміріч, Олександра ВолодимирівнаІщенко, Тетяна ІванівнаТкачук, Юрій Михайлович2017-02-232017-02-232016Патент на корисну модель № 112243 МПК (2016.01) А 23 L 3/00. Спосіб виробництва супу-пюре з печінки /Пушка О. С., Василенко В. С., Патичук В. П., Гавриш А. В., Нєміріч О. В., Іщенко Т. І., Ткачук Ю. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2016 05663 ; заяв. 26.05.2016 ; опубл. 12.12.2016, Бюл. № 23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24824Спосіб виробництва супу-пюре з печінки (Деклараційний патент на корисну модель № 112243). The method of manufacturing puree soup with liver (Patent for utility model number 112243).uk-UKкулінарний напівфабрикатfood cake mixсуп-пюреsoupпечінкаliverкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиСпосіб виробництва супу-пюре з печінки (Деклараційний патент на корисну модель № 112243)Other