Проблеми інноваційного розвитку промислових підприємств у аспекті забезпечення економічної безпеки - Лисенко, Маріанна Сергіївна (My University, 2012)
Визначено необхідність активізації інноваційного розвитку підприємств при забезпеченні їх економічної безпеки. Окреслено сучасний інноваційний стан підприємств України та головні проблеми сучасного інноваційного розвитку промислових підприємств, запропоновано шляхи їх вирішення.
Keywords: інновації (економіка); економічна безпека; державна політика; state politic; кафедра економіки праці та менеджменту