Манк, Валерій ВеніаміновичВоловик, Людмила СергіївнаКовалевська, Єлизавета ІванівнаМірошников, Олег МиколайовичПодаревська, Ольга ВасилівнаСербова, Марія ІванівнаСтеценко, Наталія ОлександрівнаТимохін, В'ячеслав ВасильовичФедоренко, Георгій Андрійович2012-04-172012-04-172003Фізична хімія : конспект лекцій для студ. технолог. спец. напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навчання / уклад.: В. В. Манк, Л. C. Воловик, Є. І. Ковалевська та ін. — К.: НУXT, 2003. — 92 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/888Викладено основи хімічної термодинаміки, хімічної та фазової рівноваги, розглянуто конкретні діаграми стану одно-, дво- та трикомпонентних систем. Наведено основи теорії розчинів, електрохімії, хімічної кінетики. Рекомендований для студентів нехімічних спеціальностей вищих навчальних закладів.There are grounds of chemical thermodynamics, chemical and phase balance, shows diagrams of condition of single component system, two-component system and three-component system. There are grounds of theory of solution, electrochemistry, and kinetics. This tract is recommended for students of non chemical specialist of University.otherхімічна термодинамікаchemical thermodynamicsхімічна рівновагахімічний потенціалфізико-хімічний аналізелектрохіміяхімічна кінетикаchemical balansechemical potentialphysical and chemical analysiselectrochemistrychemical kineticsкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівФізична хімія : конспект лекційOther