Аспекти застосування лецитинів для виробництва безглютенового хліба - Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2018)
Встановлено доцільність застосування в технології безглютенового хліба лецитину природнього проходження для покращення його якісних показників. The expediency of using natural lecithin in technology of gluten-free bread for improvement of its qualitative indices.
Keywords: безглютеновий хліб; лецитин; фосфоліпіди; тісто; gluten free bread; lecithin; phospholipids; dough; кафедра готельно-ресторанної справи