Медвідь, Ірина МиколаївнаШидловська, Олена БроніславівнаДоценко, Віктор Федорович2019-02-192019-02-192018Медвідь, І.М. Аспекти застосування лецитинів для виробництва безглютенового хліба / І.М. Медвідь, О.Б. Шидловська, В.Ф. Доценко // Збірник матеріалів ХI Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю «Проблеми формування здорового способу життя у молоді». – Одеса: 2018. - С. 66- 67.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28828Встановлено доцільність застосування в технології безглютенового хліба лецитину природнього проходження для покращення його якісних показників. The expediency of using natural lecithin in technology of gluten-free bread for improvement of its qualitative indices.uk-UKбезглютеновий хліблецитинфосфоліпідитістоgluten free breadlecithinphospholipidsdoughкафедра готельно-ресторанної справиАспекти застосування лецитинів для виробництва безглютенового хлібаThesis