Практичні аспекти динамічного аналізу роботи маніпулятора - Іващенко, Дмитро Русланович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Валіулін, Геннадій Раіфович; Вітюк, Олександр Андрійович (My University, 2019)
Представлено розробку методики формалізованого підходу до кінематичного й динамічного аналізу маніпулятора в середовищі ПП Mathcad. The development of a method of a formalized approach to the kinematic and dynamic analysis of a manipulator in the environment of the Mathcad PP is presented.
Keywords: пакування; маніпулятор; динамічний аналіз; методика; packing; manipulator; dynamic analysis; methods; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки