Використання спіруліни у виробництві кормів для птахофабрик - Шафран, Н. В.; Салюк, Анатолій Іванович; Котинський, Андрій Валерійович (My University, 2003)
Розглядаються мікроводорості спіруліна які за хімічним складом і поживними властивостями немає собі рівних у світі. Білки, вміст яких сягає до 70%, велика кількість амінокислот, мінеральних речовин. Враховуючи все це спіруліна може стати цінною добавкою як в домашньому так і в промисловому птахівництві. Рассматриваются микроводоросли спирулина которые за химическим составом и питательными свойствами не имеет себе равных в мире. Белки, содержимое которых достигает до 70%,большое количество аминокислот, минеральных веществ. Учитывая все это спирулина может стать ценной добавкой как в домашнем так и в промышленном птицеводстве. Spirulina microalgae considered that the chemical composition and nutritional quality is unmatched in the world. Proteins, the content of which is up to 70%, a large number of amino acids and minerals. Given all that spirulina can be a valuable addition to your home as well as in the poultry industry.
Keywords: спірулина; біомаса; збалансовані корми; spirulina; biomass; balanced feed; кафедра екології та екоменеджменту