Шафран, Н. В.Салюк, Анатолій ІвановичКотинський, Андрій Валерійович2013-01-302013-01-302003Шафран, Н. В. Використання спіруліни у виробництві кормів для птахофабрик / Н. В. Шафран, А. І. Салюк, А. В. Котинський // 69-та наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів : тези доповідей. – 2003. – Ч. 2, № 10.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5843Розглядаються мікроводорості спіруліна які за хімічним складом і поживними властивостями немає собі рівних у світі. Білки, вміст яких сягає до 70%, велика кількість амінокислот, мінеральних речовин. Враховуючи все це спіруліна може стати цінною добавкою як в домашньому так і в промисловому птахівництві. Рассматриваются микроводоросли спирулина которые за химическим составом и питательными свойствами не имеет себе равных в мире. Белки, содержимое которых достигает до 70%,большое количество аминокислот, минеральных веществ. Учитывая все это спирулина может стать ценной добавкой как в домашнем так и в промышленном птицеводстве. Spirulina microalgae considered that the chemical composition and nutritional quality is unmatched in the world. Proteins, the content of which is up to 70%, a large number of amino acids and minerals. Given all that spirulina can be a valuable addition to your home as well as in the poultry industry.спірулинабіомасазбалансовані кормиspirulinabiomassbalanced feedкафедра екологічної безпеки та охорони праціВикористання спіруліни у виробництві кормів для птахофабрикArticle