Олійник, Сергій ВолодимировичКобець (Задорожня), Олена СергіївнаАрпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаДоценко, Віктор Федорович2018-04-062018-04-062017Досвід використання білоквмісної сировини у технології вівсяного печива / О. С. Кобець, О. В. Арпуль, С. В. Олійник, В. Ф. Доценко // Научный взгляд в будущее.– Одесса : КУПРИЕНКО СВ, 2017. – Выпуск 6, Том 2.– С. 64-69.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26890У статті обґрунтовано доцільність використання рослинної білоквмісної сировини у вівсяному печиві з метою підвищення вмісту білків. Розглянуто існуючі тенденції в напрямку удосконалення харчової та біологічної цінності борошняних кондитерських виробів. The article possibility of using vegetable protein raw in oatmeal cookies to improve the protein. The existing trend towards improvement in the food and biological value of pastry products.uk-UKпечивоcookiesбілковмісна сировинаprotein-free raw materialsкафедра готельно-ресторанної справиДосвід використання білоквмісної сировини у технології вівсяного печиваArticle