Досвід використання білоквмісної сировини у технології вівсяного печива - Олійник, Сергій Володимирович; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2017)
У статті обґрунтовано доцільність використання рослинної білоквмісної сировини у вівсяному печиві з метою підвищення вмісту білків. Розглянуто існуючі тенденції в напрямку удосконалення харчової та біологічної цінності борошняних кондитерських виробів. The article possibility of using vegetable protein raw in oatmeal cookies to improve the protein. The existing trend towards improvement in the food and biological value of pastry products.
Keywords: печиво; cookies; білковмісна сировина; protein-free raw materials; кафедра готельно-ресторанної справи