Безпалько, Олена ВікторівнаКрайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна2014-04-012014-04-012002Безпалько, О. В. Впровадження на харчових підприємствах міжнародних систем якості продукції / О.В. Безпалько, О. Ф. Крайнюченко // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості: Тези доповідей міжнародної наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, Частина І, 24-25 квітня 2002 р. – К.: НУХТ, 2002. – С. 45-46.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13562Розглянуто питання можливості запровадження на підприємствах харчової промисловості систем забезпечення виробництва безпечних продуктів харчування. The question of the possibility of adapting the food industry to ensure the production of safe food.uk-UKміжнародні системи якості продукціїстандарти якостібезпечні продукти харчуванняinternational systems of quality of productsquality standardssafe foodкафедра економіки праці та менеджментукафедра маркетингуВпровадження на харчових підприємствах міжнародних систем якості продукціїThesis