Хліб пшеничний (Патент на корисну модель № 91968) - Арсеньєва, Лариса Юріївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Бончак, Інна Василівна; Філіпенко, Вікторія Валеріївна (My University, 2014)
Хліб пшеничний, що містить борошно пшеничне вищого сорту, дріжджі пресовані, сіль кухонну кам'яну, який відрізняється тим, що додатково містить порошок з капусти, насіння льону та кунжуту. Wheat bread containing wheat flour premium, compressed yeast, salt rock, which is characterized in that it further comprises a powder of cabbage, flax seeds and sesame seeds.
Keywords: хлібобулочний виріб; капуста; рецептура; bakery; cabbage; composition; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції