Кущ, Руслана ВікторівнаСлободян, Ольга Петрівна2019-05-282019-05-282018Кущ, Р. В. Фактори ризику при виробництві м'ясо-кісткового борошна / Р. В. Кущ, О. П. Слободян // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня, 2018. – Київ : НУХТ, 2018. – Ч. 1. - С. 348.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29380В основу корисної моделі поставлена задача аналізу показників якості м’ясо- кісткового борошна, використання теоретичних методів дослідження, що пов’язані із збором інформації літературних джерел та нормативних документів щодо безпечності кормів тваринного походження. The basis of the useful model is the task of analyzing the quality indices of meat- bone meal, the use of theoretical research methods related to the collection of information from literary sources and regulatory documents on the safety of animal feed.uk-UKм'ясо-кісткове борошновторинна сировинаветеринарні конфіскатианаліз факторів ризикуmeat-bone mealsecondary raw materialsveterinary confiscationsкафедра біотехнології і мікробіологіїФактори ризику при виробництві м'ясо-кісткового борошнаArticle