Дорохович, Антонелла МиколаївнаЛиман, Наталія Петрівна2014-03-192014-03-192009Патент на корисну модель № 47918 UA, МПК А 23 G 3/00 (2009). Кекс функціонального призначення / Дорохович А. М., Лиман Н. П. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u2009 10067 ; заявл. 05.10.09 ; опуб. 25.02.10, Бюл. №4, 2009 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13250Кекс функціонального призначення містить пшеничне борошно, цукор-пісок, маргарин або вершкове масло, меланж, соду, вуглеамонійну сіль, есенцію. Додатково містить лактулозу. A cake of functional purpose comprises wheat flour, granulated sugar, margarine or butter, mélange, baking soda, ammonium carbonate, essence. It is supplemented with lactulose.uk-UKкекс функціонального призначенняcake of functional purposeлактулозакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівlactuloseКекс функціонального призначення (Патент на корисну модель № 47918)Other