Кекс функціонального призначення (Патент на корисну модель № 47918) - Дорохович, Антонелла Миколаївна; Лиман, Наталія Петрівна (My University, 2009)
Кекс функціонального призначення містить пшеничне борошно, цукор-пісок, маргарин або вершкове масло, меланж, соду, вуглеамонійну сіль, есенцію. Додатково містить лактулозу. A cake of functional purpose comprises wheat flour, granulated sugar, margarine or butter, mélange, baking soda, ammonium carbonate, essence. It is supplemented with lactulose.
Keywords: кекс функціонального призначення; cake of functional purpose; лактулоза; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; lactulose