Оформлення кондитерських виробів як одне з матеріальних джерел історії України - Коцюбанська, Ольга Олександрівна (My University, 2010)
Дані тези присвячені дизайну кондитерських виробів як специфічного артефакту, що вбирає в себе історичні, художні, політичні вподобання свого часу. These abstracts are devoted to the design of confectionery as a specific artifact that incorporates historical, artistic, political preferences of their time.
Keywords: художні стилі; риси доби; дизайн; відомі митці; кафедра гуманітарних дисциплін; artistic styles; features of time; design; famous artists