Чурсіна, Ольга ОлексіївнаГержикова, Вікторія ГригорівнаВладімірова, Л. Г.Бабич, Ірина Михайлівна2012-08-282012-08-282007Пролін у препаратах желатину / О. О. Чурсіна, В. Г. Гержикова, Л. Г. Владімірова, І. М. Бабич // Харчова і переробна промисловість. – 2007. - № 1 – С. 27-28.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2182Метою роботи було визначення масової концентрації проліну в препаратах желатину, представлених у різних формах і різному ступені гідролізу.Definition of mass concentration prolin in preparations of gelatin which are presented in different forms and a miscellaneous of degree of hydrolysis was the work purpose.otherжелатинтанінколоїдні помутнінняфенольні речовинистолові виноматеріалиgelatintannincolloidal hazephenolic substancestable wine materialsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПролін у препаратах желатинуArticle