Дослідження виробничого травматизму на підприємствах та організаціях цукрової промисловості - Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна Олегівна; Лукіянік, Олена Петрівна (My University, 2015)
Проаналізовано стан виробничого травматизму на підприємствах та організаціях цукрової промисловості України за період 1998...2013 рр. Наведено результати аналізу розподілу випадків виробничого травматизму за причинами, видами подій, групами професій, проходженням навчання та інструктажів. The state of occupational injuries in enterprises and organizations of Ukraine's sugar industry for the period 1998 ... 2013. The results of the analysis of the distribution of occupational injuries by cause, event types, groups of professions, training and coaching passage.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; охорона праці; виробничий травматизм; цукрова промисловість; нещасний випадок; occupational health; occupational injuries; sugar industry; accident