Особливості застосування транспортної логістики підприємствами харчової промисловості України - П'янкова, Оксана Василівна; Куниця, Людмила Іванівна (My University, 2008)
Розглянуто особливості форм та видів транспортного забезпечення підприємств харчової промисловості. In article is considered particularities of the forms and type of the transport service enterprise to food industry.
Keywords: логістика; транспортування; транспортна логістика; logistic; transportation; transport logistics; кафедра економіки праці та менеджменту; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації