Дзигар, Ольга ОлександрівнаДаценко, Анна ВолодимирівнаОболкіна, Віра Іллівна2018-10-252018-10-252017Дзигар, О. Перспектива використання пряно-ароматичної сировини у виробництві борошняних кондитерських виробів / О. Дзигар, А. Даценко, В. Оболкіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 152.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28384Досліджено перспективу використання рослинної сировини у якості природного антиоксиданту для подовження терміну придатності борошняних кондитерських виробів. Визначено елементний склад листків пажитника. The perspective of using plant material as a natural antioxidant for prolonging the shelf life of flour confectionery products has been researched. Determined the elemental composition of fenugreek leaves.uk-UKборошняні кондитерські виробипряно-ароматична сировинаантиоксидантиflour confectioneryaromatic raw materialsantioxidantsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПерспектива використання пряно-ароматичної сировини у виробництві борошняних кондитерських виробівThesis