Частотно-часове представлення сигналів для моніторингу якості електроенергії - Поворознюк, Назар Іванович; Смітюх, Ярослав Володимирович; Бевз, Олександр Олегович (My University, 2013)
У роботі представлені нові технології для контролю якості електричної енергії та методи обробки сигналів електричних мереж з типовими спотвореннями. Запропонована процедура обробки сигналів для системи моніторингу якості електроенергії. The paper presents new technology for quality control of electrical energy and methods of signal processing power networks with typical distortion. The proposed procedure for processing signals for power quality monitoring system.
Keywords: моніторинг; сегментація; метод опорних векторів; monitoring segmentation; method of support vectors; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки