Синтез САР швидкості електроприводу з робастним регулятором - Клименко, Юлія Олександрівна; Балюта, Сергій Миколайович (My University, 2014)
При роботі електроприводів технологічних агрегатів виникають режими роботи із різкою зміною навантаження. Для стабілізації частоти обертання електроприводі при вказаних навантаження і в умовах неповної інформації про об'єкт керування і навантаження може застосовуватись керування робастне керування. When using electric technological units occur modes with an abrupt change of load. To stabilize the rotation frequency electric at specified load and under conditions of incomplete information about the object and control load control can be used robust control.
Keywords: електропривод; регулятор; синтез САР; CAP synthesis; power regulator; кафедра електропостачання і енергоменеджменту