Пугаєва, Світлана АндріївнаПетруша, Оксана Олександрівна2018-04-252018-04-252017Пугаєва, С. А. Вплив якості компонентів на забарвлення майонезів та майонезних соусів / С. А. Пугаєва, О. О. Петруша // Інновації в управління асортиментом, якістю та безпекоютоварів і послуг : матеріали V-ої міжнародної наук.-практ. конф. – Львів : Видавництво «Растр-7», 2017. – С. 115-117.978-617-7497-41-6https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27206У роботі розглянуто питання формування забарвлення майонезів та майонезних соусів. Які компоненти визначають кінцевий колір продукту та яка міра їх впливу на забаврлення. Для дослідження використовували RGB модель, індекси жовтизни та білизни. This article considered questions of forming the color of mayonnaise and mayonnaise sauces are considered. What components determine the final color of the product and what is the degree of their influence on the play. For the study, the RGB model, yellowness indices and linen were used.майонезгірчичний порошокяєчний порошокзабаврленняRGB модельmayonnaisemustard powderegg powdercolourRGB modelкафедра експертизи харчових продуктівВплив якості компонентів на забарвлення майонезів та майонезних соусівThesis