Труба, Артем Юрійович2024-07-162024-07-162024Труба, А. Ю. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва сиру кисломолочного на ПАТ «Золотоніський маслоробний комбінат» за стандартом ДСТУ ISO 22000:2019 : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Труба Артем Юрійович ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2024. – 115 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44125ukкафедра експертизи харчових продуктівмолочна промисловістьудосконалення системи НАССРсиркова пастакурагаволоські горіхигігієна персоналуконтроль за шкідникамиуправління відходамиУдосконалення системи управління безпечністю виробництва сиру кисломолочного на ПАТ «Золотоніський маслоробний комбінат» за стандартом ДСТУ ISO 22000:2019Other