Іваненко, Ольга АндріївнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаПетруша, Оксана ОлександрівнаВашека, Оксана МиколаївнаГавриш, Андрій Володимирович2018-04-252018-04-252015Пат. України № 99143, МПК 3L 1/06 Самбук яблучний з фруктовим порошком / Іваненко О. А., Нєміріч О. В., Петруша О. О., Вашека О. М., Гавриш А. В., завл. 20.10.2014; опубл. 25.05.2015, Бюл. № 10.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27181Самбук яблучний з фруктовим порошком, що містить яблука свіжі, цукор, желатин, воду питну, який відрізняється тим, що додатково містить фруктовий порошок при наступному співвідношенні інгредієнтів, мас. %: яблука віжі 52,00-52,02; цукор 10,70-10,72; фруктовий порошок 3,40-3,43; желатин 1,06-1,08; вода решта. Practical study of the effect of surfactant on the quality of fondants special purpose.яблукоцукорфруктовий порошокжелатинсамбукapplesugarfruit powdergelatinsambukкафедра готельно-ресторанної справикафедра експертизи харчових продуктівСамбук яблучний з фруктовим порошкомOther