Про множину рівнів неперервного відображення - Сафонов, Володимир Михайлович; Зінькевич, Олексій Петрович; Нещадим, Олександр Михайлович (My University, 2013)
Розглядається і проводиться аналіз твердження: Нехай неперервне нульвимірне відображення має множину не більше як зліченних рівнів скрізь другої категорії. Тоді множина його незліченних рівнів є ніде не щільною. Considered and an analysis statement: Let nulvymirne continuous mapping is set up as a countable levels everywhere second category. Then the set of his countless levels are nowhere dense.
Keywords: досконала множина; нуль вимірна; евклідів простір; категорії множин; резидуальна множина; індикатриса банаха; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.