Дослідження дисперності сушеного м’яса - Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Максименко, Анна Євгенівна (My University, 2013)
Одним з фізичних методів консервування м’яса є сушіння, що спрямоване на отримання продукту тривалого зберігання за максимального збереження їх вихідної якості без додавання консервантів. Сушене м'ясо являє собою концентрат різних біологічно активних речовин. One of the natural methods of preserving meat is dry that aims for long-term storage of the product at the maximum to preserve their original quality without any preservatives. Dried meat is a concentrate of various biologically active substances.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра експертизи харчових продуктів; дисперність; сушене м’ясо; dispersion; dried meat