Євлаш, Вікторія ВладленівнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаМаксименко, Анна Євгенівна2016-03-102016-03-102013Євлаш, В. В. Дослідження дисперності сушеного м’яса / В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. Є. Максименко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 42.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22394Одним з фізичних методів консервування м’яса є сушіння, що спрямоване на отримання продукту тривалого зберігання за максимального збереження їх вихідної якості без додавання консервантів. Сушене м'ясо являє собою концентрат різних біологічно активних речовин. One of the natural methods of preserving meat is dry that aims for long-term storage of the product at the maximum to preserve their original quality without any preservatives. Dried meat is a concentrate of various biologically active substances.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра експертизи харчових продуктівдисперністьсушене м’ясоdispersiondried meatДослідження дисперності сушеного м’ясаOther