Протеази мікробіологічного для регуляції автолізу м’ясної сировини - Шведюк, Дмитро Анатолійович; Пасічний, Василь Миколайович; Гередчук, Аліна Михайлівна (My University, 2022)
Описано вплив протеаз мікробіологічного походження на показники різних видів м’яса.

The influence of proteases of microbiological origin on the indicators of various types of meat is described.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; протеази; автоліз; proteases; autolysis