Шведюк, Дмитро АнатолійовичПасічний, Василь МиколайовичГередчук, Аліна Михайлівна2024-11-202022Шведюк, Д. А. Протеази мікробіологічного походження для регуляції автолізу м’ясної сировини / Д. А. Шведюк, В. М. Пасічний, А. М. Гередчук // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції, 18 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ, 2022.– С. 118–119.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45862Описано вплив протеаз мікробіологічного походження на показники різних видів м’яса.The influence of proteases of microbiological origin on the indicators of various types of meat is described.ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівпротеазиавтолізproteasesautolysisПротеази мікробіологічного для регуляції автолізу м’ясної сировиниThesishttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590