Соціально-етичні аспекти сучасного маркетингу у контексті конкурентоспроможності підприємств - Стахурський, Валерій Олександрович (My University, 2013)
Проаналізовані соціально-етичні аспекти сучасного маркетингу, які покликані забезпечити конкурентоспроможність продукції, посилити довіру та прихильність споживача до підприємства. The social-ethical aspects of modern marketing, which must ensure the competitive ability of production and increase the consumer's trust and craving for enterprise are analyzed.
Keywords: соціально-етичний маркетинг; конкурентоспроможність; споживчі потреби; social-ethical marketing; competitive ability; consumers' needs; кафедра маркетингу