Дослідження процесів електроконтактного оброблення м’ясопродуктів - Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена Ігорівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович (My University, 2017)
Стаття містить опис фізичних методів теплового оброблення, зокрема електро-контактного нагрівання струмами промислової частоти, що не вимагає застосування яких-небудь перетворень частоти струму і значно спрощує технічне виконання установок для теплового оброблення м’ясопродуктів, підвищує ККД і швидкість їх нагрівання, доступність контролю і регулювання енергетичних параметрів.
Keywords: електроконтактне нагрівання; теплове оброблення; м’ясний; фарш; коагуляція; електропровідність; фаршорозподільний блок; electric heating; heat treatment; minced meat; coagulation; electrical conductivity; farsherozpodilnyy unit; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв