Бабанов, Ігор ГеннадійовичБабанова, Олена ІгорівнаМихайлов, Валерій МихайловичШевченко, Андрій Олександрович2019-06-272019-06-272017Дослідження процесів електроконтактного оброблення м’ясопродуктів / І. Г. Бабанов, О. І. Бабанова, В. М. Михайлов, А. О. Шевченко // Харчова промисловість. – 2017. - № 22. – С. 102–106.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29938Стаття містить опис фізичних методів теплового оброблення, зокрема електро-контактного нагрівання струмами промислової частоти, що не вимагає застосування яких-небудь перетворень частоти струму і значно спрощує технічне виконання установок для теплового оброблення м’ясопродуктів, підвищує ККД і швидкість їх нагрівання, доступність контролю і регулювання енергетичних параметрів.uk-UKелектроконтактне нагріваннятеплове обробленням’яснийфаршкоагуляціяелектропровідністьфаршорозподільний блокelectric heatingheat treatmentminced meatcoagulationelectrical conductivityfarsherozpodilnyy unitкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвДослідження процесів електроконтактного оброблення м’ясопродуктівArticle