Поточний контроль металу елементів обладнання харчових виробництв - Швець, Віктор Миколайович; Грехньов, А. (My University, 2014)
Результати досліджень показали, що значення параметрів пошкодження, які визначені за характеристиками твердості, мають між собою добрі якісну та кількісну кореляції. The results showed that the damage values ​​that are defined by the characteristics of hardness, are among a good qualitative and quantitative correlation.
Keywords: обладнання харчових виробництв; контроль якості; метал; equipment for food industry; quality control; metal