Швець, Віктор МиколайовичГрехньов, А.2014-09-102014-09-102014Швець, В. Поточний контроль металу елементів обладнання харчових виробництв / Володимир Швець, Анатолій Грехньов // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 303-305.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16681Результати досліджень показали, що значення параметрів пошкодження, які визначені за характеристиками твердості, мають між собою добрі якісну та кількісну кореляції. The results showed that the damage values ​​that are defined by the characteristics of hardness, are among a good qualitative and quantitative correlation.uk-UKобладнання харчових виробництвконтроль якостіметалequipment for food industryquality controlmetalПоточний контроль металу елементів обладнання харчових виробництвOther