Швець, Віктор МиколайовичГрехньов, А.2014-09-102014-09-102014Швець, В. Поточний контроль металу елементів обладнання харчових виробництв / Володимир Швець, Анатолій Грехньов // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 303-305.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16681Результати досліджень показали, що значення параметрів пошкодження, які визначені за характеристиками твердості, мають між собою добрі якісну та кількісну кореляції. The results showed that the damage values that are defined by the characteristics of hardness, are among a good qualitative and quantitative correlation.uk-UKобладнання харчових виробництвконтроль якостіметалequipment for food industryquality controlmetalПоточний контроль металу елементів обладнання харчових виробництвOther