Кузьмін, Олег ВолодимировичМихайленко, Владлена МиколаївнаМихайлов, Богдан Володимирович2022-09-082022-09-082022Кузьмін, О. Спеціальні програми-передумови системи управління безпечністю харчової продукції для закладів ресторанного господарства / О. Кузьмін, В. Михайленко, Б. Михайлов // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 88 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, квітень-травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 3. – С. 259https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37964Метою роботи є структурування спеціальних програм-передумов, необхідних для підтримки гігієнічного середовища у харчовому ланцюгу системи управління безпечністю харчової продукції для закладів ресторанного господарства. The purpose of the work is the structuring of special prerequisite programs necessary to maintain a hygienic environment in the food chain of the food safety management system for restaurant establishments.otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїпрограма-передумовсистема управління безпечністю харчової продукціїзаклад ресторанного господарстваprerequisite programfood safety management systemrestaurant establishmentСпеціальні програми-передумови системи управління безпечністю харчової продукції для закладів ресторанного господарстваThesis