Психологічна характеристика емоційності та фрустрації особистості - Божок, Наталія Олексіївна; Маляр, Олена (My University, 2014)
У тезах проведено теоретичний аналіз емоційності особистості. Розглянуто основні психологічні аспекти фрустрацій особистості. Аналізується вплив емоційності та фрустрацій на емоційні переживання людини. In the thesis the theoretical analysis on individual’s emotions is made. The main psychological aspects of individual’s frustrations are studied. The impact of emotions and frustration on the individual’s life is analyzed.
Keywords: особистість; емоційність; фрустрація; individual; frustration; emotionality; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації