Функціональні тваринні білки, практика застосування - Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна (My University, 2001)
У функціональних тваринних білках знайдено таке сполучення сировинних інгредієнтів, при якому створювані продукти найбільшою мірою відповідають сучасним вимогам.

In functional animal proteins found such a combination of raw ingredients, which created products the most up to date.
Keywords: функціональні тваринні білки; functional animal proteins; водоутримуюча здатність білкових препаратів; water-retaining ability of protein drugs; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції