Пешук, Людмила ВасилівнаГащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаЧернюшок, Ольга АнатоліївнаКалачікова, Анна Миколаївна2017-12-212017-12-212017Патент 119550 UA, МПК A23L 13/60 (2016.01) М'ясний паштет з рослинними добавками / Пешук Л.В., Гащук О.І., Москалюк О.Є., Чернюшок О.А., Калачікова А.М. ; заявник Національних університет харчових технологій. - № u 201703997 ; заявл. 24.04.2017 ; опубл. 25.09.2017, Бюл. №18, 2017 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26429Запропонований м'ясний паштет з рослинними добавками передбачає використання грибної сировини,що дозволяє отримати продукт з оптимальними органолептичними показниками. Технічний результат полягає в отриманні м'ясного паштету з рослинними добавками з високими ехнологічними, структурно-механічними характеристиками. The proposed meat paste with herbal supplements provides use of mushroom raw material, which allows obtaining the product with the optimal organoleptic parameters. The technical result is to get meat paste with plant additives with high technological, structural and mechanical characteristics.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктівпаштетфарш курячийпечінкаpatechicken duckliverМ'ясний паштет з рослинними добавкамиOther