Сучасні тенденції готельно-ресторанного бізнесу України під час воєнного стану - Козаченко, Ольга Михайлівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2023)
Через воєнний стан готельно-ресторaнний бізнес України значно скоротився: багато підприємств не працюють через недостатню гарантію безпеки, через низький рівень попиту, з технічних причин чи через зруйнування від обстрілів. В той же час, підприємства готельно-ресторанного бізнесу намагаються оптимізувати свою роботу в сучасних складних умовах. Due to the martial law, the hotel and restaurant business of Ukraine has significantly decreased: many enterprises do not work due to insufficient security guarantees, due to low demand, for technical reasons or due to destruction due to shelling. At the same time, hotel and restaurant businesses are trying to optimize their work in today's difficult conditions.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; готель; воєнний стан; готельно-ресторанний бізнес; hotel; military status; hotel and restaurant business