Arpul (Oleksiichuk), OksanaBloshchinska (Dudkina), Olena2013-09-132013-09-132013Arpul, O. V. Innovative breakthrough in the restaurant industry/ O. V. Arpul, O. O.Dudkina // NEEFood – 2013 : The Second North and East European Congress on Food : abstracts. − Kyiv, Ukraine: NUFT, 2013. – Р. 198.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9672The paper deals with molecular gastronomy which enables to provide the traditional dishes and culinary products the unusual appearance without changing their nutritional and biological value. У роботі описується молекулярна гастрономія, яка дозволяє надати традиційним стравам і кулінарним виробам незвичайного зовнішнього вигляду без зміни їх харчової та біологічної цінності.enmolecular cookingмолекулярна кулінаріяfoodstuffпродукти харчуванняmolecular technologyмолекулярні технологіїmodern perception of dishesсучасне сприйняття стравиfood chemistryхарчова хіміякафедра готельно-ресторанної справиInnovative breakthrough in the restaurant industryThesis