Визначення оптимальних параметрів процесу обсмажування грибних напівфабрикатів - Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Сєдих, Ольга Леонідівна (My University, 2011)
Вивчено вплив факторів процесу обсмажування на якість готових продуктів з грибів. Встановлено кількісні залежності між параметрами та визначено їх оптимальні значення. Для математичного описання процесу використовували методологію експериментально-статистичного моделювання. The influence of the process of frying on the quality of mushrooms products was studied. There were founded quantitative relationships between the parameters and determined their optimal values. For the mathematical description of the process was used experimentally methodology and statistical modeling.
Keywords: харчоконцентрати; грибні напівфабрикати; біологічна цінність; food concentrates; ready-to-cook products of mushrooms; biological value; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів