Бобель (Зінченко), Інна МиколаївнаТерлецька, Віта АльбертівнаСєдих, Ольга Леонідівна2012-12-172012-12-172011Зінченко, І. М. Визначення оптимальних параметрів процесу обсмажування грибних напівфабрикатів / І. М. Зінченко, В. А. Терлецька, О. Л. Сєдих // Наукові здобутки молоді − вирішення проблем харчування людства у ХХІ столітті : 77-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів., тезиси доп. – 2011. – Частина 1. - С. 75.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4393Вивчено вплив факторів процесу обсмажування на якість готових продуктів з грибів. Встановлено кількісні залежності між параметрами та визначено їх оптимальні значення. Для математичного описання процесу використовували методологію експериментально-статистичного моделювання. The influence of the process of frying on the quality of mushrooms products was studied. There were founded quantitative relationships between the parameters and determined their optimal values. For the mathematical description of the process was used experimentally methodology and statistical modeling.uk-UKхарчоконцентратигрибні напівфабрикатибіологічна цінністьfood concentratesready-to-cook products of mushroomsbiological valueкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВизначення оптимальних параметрів процесу обсмажування грибних напівфабрикатівThesis