Ралко, Олександра Сергіївна2013-07-042013-07-042012Ралко, О. С. Дослідження ринку хліба та хлібобулочних виробів України / О. С. Ралко // Проблеми науки : міжгалузевий наук.-практ. журнал – К.: ЦНТЕІ, ЦДПІН ім. Г.М. Доброва НАНУ. – 2012. – № 8. – С. 39-44.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8911В статті проаналізований стан ринку хліба та хлібобулочних виробів України. Розглянуті основні чинники, що впливають на стан ринку хліба та хлібобулочних виробів України. Досліджена залежність між зміною обсягів виробництва хліба та хлібобулочних виробів України та зміною чисельності населення України. Здійснено порівняння фактичного рівня споживання хлібу та хлібобулочних виробів України та обсягів їх виробництва. In the article was analysed the market of bread and bakery products in Ukraine. The author viewed the main factors which influencing on the market of bread and bakery products in Ukraine. The author researched the relation between the change in production of bread and bakery products in Ukraine and the change in population of Ukraine. In the article was made the comparison of actual consumption of bread and bakery products in Ukraine and the amount of their production.otherринок хліба та хлібобулочних виробів Українифактичне споживання хлібужиттєвий цикл галузідинаміка обсягу виробництва хлібу та хлібобулочних виробів Україниthe market of bread and bakery products in Ukraineactual consumption of breadlife cycle of industrydynamics of the amount of production of bread and bakery productsкафедра економіки праці та менеджментуДослідження ринку хліба та хлібобулочних виробів УкраїниArticle