Формування та оцінювання якості збагаченого глазурованого сирка - Ткаченко, Вікторія Вячеславівна; Попова, Наталія Вікторівна (My University, 2016)
Задля підвищення харчової та біологічної цінності глазурованих сирків до їх складу додають різноманітні наповнювачі та природні добавки. Тому метою дослідження стало створення глазурованого сирка з лимонно- імбирним та обліпиховим джемом. To increase food and biological value of glazed cheese curds in their composition are added various fillers and natural supplements. The purpose of the study was the creation of candied curds lymonno- ginger and buckthorn jam.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; глазурований сирок; органолептичні показники; харчова та біологічна цінність; glazed cheese; organoleptic parameters; food and biological value