Ткаченко, Вікторія ВячеславівнаПопова, Наталія Вікторівна2016-09-292016-09-292016Ткаченко, В. В. Формування та оцінювання якості збагаченого глазурованого сирка / В. В. Ткаченко, Н. В. Попова // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 58.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24254Задля підвищення харчової та біологічної цінності глазурованих сирків до їх складу додають різноманітні наповнювачі та природні добавки. Тому метою дослідження стало створення глазурованого сирка з лимонно- імбирним та обліпиховим джемом. To increase food and biological value of glazed cheese curds in their composition are added various fillers and natural supplements. The purpose of the study was the creation of candied curds lymonno- ginger and buckthorn jam.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівглазурований сирокорганолептичні показникихарчова та біологічна цінністьglazed cheeseorganoleptic parametersfood and biological valueФормування та оцінювання якості збагаченого глазурованого сиркаOther