Стан та перспективи розвитку тваринництва в Україні - Кутас, Олена Олександрівна (My University, 2014)
Висвітлено сучасний стан виробництва м’яса в Україні та визначено основні причини зменшення обсягу виробництва. Розглянуто проблеми розвитку галузей тваринництва. Considered the modern situation of production of meat in Ukraine and the principal reasons of the decrease in production. Defined the main problems of this industry.
Keywords: тваринництво; виробництво м'яса; ринок яловичини; stock-raising; production of meat; market of beef