Баєв, Ілля СергійовичУсатюк, Світлана Іванівна2014-10-212014-10-212014Баєв, І. С. Соус майонезний підвищеної біологічної цінності, збалансований за жирнокислотним складом / І. С. Баєв, С. І. Усатюк / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 48.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17529Жири - група есенціальних нутрієнтів, що надходять до організму людини з їжею. Практично всі харчові продукти містять у своєму складі жири і жироподібні речовини, які виконують в організмі людини дві основні функції - запасну і структурну, а також енергетичну, захисну, специфічну та інші. Fat - a group of essential nutrients entering the human body with food. Almost all foods contain some kind of fats and fat-like substances in the human body perform two main functions - and a spare structural and energy, protective, specific, and others.otherжирисоусмайонезfatmayonnaisesauceкафедра експертизи харчових продуктівСоус майонезний підвищеної біологічної цінності, збалансований за жирнокислотним складомOther