Гащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаЛініченко, Андрій Олегович2023-12-132023-12-132023Гащук, О. І. Розширення асортименту м'ясних продуктів для раціонів військовослужбовців / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, А. О. Лініченко / Food аdditives. Healthy man and human patient diet : proceedings of Х International scientific and practical internet conference. – Prague, 2023. – Рp. 16https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41747Високого споживчого попиту нині набули реструктуровані шинкові вироби, виготовлені із невеликих шматків безкісткового м’яса, що дозволяє більш повно використовувати сировину. Використання тваринних білковмісних структуроутворювачів у технології шинкових консервів з м’яса птиці дозволить розширити асортимент даної групи та отримати продукт з хорошими органолептичними характеристиками. Restructured ham products made from small pieces of boneless meat, which allows for more complete use of raw materials, have gained high consumer demand. The use of animal protein-containing structure formers in the technology of canned ham from poultry meat will allow to expand the range of this group and obtain a product with good organoleptic characteristics.ukм'ясо птицішинкові консервиpoultry meatcanned hamкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівУдосконалення технології реструктурованих шинкових виробівThesis