Удосконалення технології реструктурованих шинкових виробів - Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Лініченко, Андрій Олегович (My University, 2023)
Високого споживчого попиту нині набули реструктуровані шинкові вироби, виготовлені із невеликих шматків безкісткового м’яса, що дозволяє більш повно використовувати сировину. Використання тваринних білковмісних структуроутворювачів у технології шинкових консервів з м’яса птиці дозволить розширити асортимент даної групи та отримати продукт з хорошими органолептичними характеристиками. Restructured ham products made from small pieces of boneless meat, which allows for more complete use of raw materials, have gained high consumer demand. The use of animal protein-containing structure formers in the technology of canned ham from poultry meat will allow to expand the range of this group and obtain a product with good organoleptic characteristics.
Keywords: м'ясо птиці; шинкові консерви; poultry meat; canned ham; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів