Ткаченко, Євгенія ЮріївнаПетруша, Оксана Олександрівна2023-03-222023-03-222019Ткаченко, Є. Ю. Використання харчових відходів як вторинної сировини / Є. Ю. Ткаченко, О. О. Петруша // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2019) : матеріали тез доповідей ІХ Міжнародної науково-практичної конференції, 14–16 травня 2019 р., м. Чернігів. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – Т. 2. – С. 54-55978-617-7571-54-3https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39317Використання харчових відходів як вторинної сировини є дуже перспективним та, що не менш важливо, вигідним способом зниження кількості залишків, що присутні на всіх виробництвах харчової промисловості. The use of food waste as a secondary raw material is a very promising and, just as importantly, cost-effective way to reduce the amount of residues present in all food processing facilities.вторинна сировинахарчова промисловістьпивна дробинамакухаsecondary raw materialsfood industrybrewer's grainscakeкафедра експертизи харчових продуктівВикористання харчових відходів як вторинної сировиниThesis