Використання харчових відходів як вторинної сировини - Ткаченко, Євгенія Юріївна; Петруша, Оксана Олександрівна (My University, 2019)
Використання харчових відходів як вторинної сировини є дуже перспективним та, що не менш важливо, вигідним способом зниження кількості залишків, що присутні на всіх виробництвах харчової промисловості. The use of food waste as a secondary raw material is a very promising and, just as importantly, cost-effective way to reduce the amount of residues present in all food processing facilities.
Keywords: вторинна сировина; харчова промисловість; пивна дробина; макуха; secondary raw materials; food industry; brewer's grains; cake; кафедра експертизи харчових продуктів