Концепція медіапланування в рекламній діяльності ЗАТ КЗШВ "Столичний" - Шаповал, Олена Федорівна; Шестопал, Т. М. (My University, 2010)
В тезах доповіді обгрунтована сучасна концепція медіапланування в рекламній діяльності підприємства. This thesis contains materials about modern mediaplanning conception in advertising of enterprise.
Keywords: медіапланування; реклама; підприємство; mediaplanning; advertising; enterprise; кафедра маркетингу