Махинько, Людмила ВасилівнаПисаренко, Юлія ОлександрівнаЧумак, Анастасія Юріївна2021-06-092021-06-092021Махинько, Л. Дослідження можливості використання порошку м’яти перцевої у виробництві начинок для вафель / Людмила Махинько, Юлія Писаренко, Анастасія Чумак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 132.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34370Вивчено хімічний склад порошку м’яти перцевої, обґрунтовано можливість та доцільність його застосування. Досліджено органолептичні та основні фізико-хімічні властивості добавки. Її використання дасть змогу створити нові або вдосконалити традиційні кондитерські вироби оздоровчого призначення. The chemical composition of peppermint powder has been studied, the possibility and expediency of its use have been substantiated. The organoleptic and basic physicochemical properties of the additive have been studied. Its use will allow you to create new or improve traditional health confectionery.otherвафліначинкапорошок м’яти перцевоїрецептурахарчова цінністьбіологічна цінністьwafflesstuffingpeppermint powderrecipenutritional valuebiological valueкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження можливості використання порошку м’яти перцевої у виробництві начинок для вафельThesis