Дослідження можливості використання порошку м’яти перцевої у виробництві начинок для вафель - Махинько, Людмила Василівна; Писаренко, Юлія Олександрівна; Чумак, Анастасія Юріївна (My University, 2021)
Вивчено хімічний склад порошку м’яти перцевої, обґрунтовано можливість та доцільність його застосування. Досліджено органолептичні та основні фізико-хімічні властивості добавки. Її використання дасть змогу створити нові або вдосконалити традиційні кондитерські вироби оздоровчого призначення. The chemical composition of peppermint powder has been studied, the possibility and expediency of its use have been substantiated. The organoleptic and basic physicochemical properties of the additive have been studied. Its use will allow you to create new or improve traditional health confectionery.
Keywords: вафлі; м’ята перцева; waffles; peppermint; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів